Erinevalt levinud arusaamast, et tooršokolaad on miskit jõulist ja mõrudat, oleme loonud tootesarja ja retseptid, mis suudavad selle müüdi oma pehmuse, siidisuse ja maitsenüanssidega nüüdsest kummutada.
Kõik Roosiku šokolaadid on valminud unikaalsete retseptide alustel. Ostame võõrsilt sisse vaid kakaotooraine, mille peenestame koos kohalike marjade, pähklite ja teiste koostisosadega siidiseks šokolaadiks.
Marjadega šokolaadidesse on lisatud kohalikke mahedaid marju, nagu mustikas ja mustsõstar. Kõik marjad on enne šokolaadi lisamist külmkuivatatud, sest nii säilivad marjades sisalduvad kasulikud ained ja vitamiinid kõige paremini.
Lisaks kannab kogu Roosiku šokolaadivabriku sortiment mahemärgistust ning on ühtlasi ka laktoosi- ja gluteenivaba. Magustajaks meie toodetes on rafineerimata roosuhkur või kookosõiesuhkur, mille glükoosiindeks (GI) võrreldes valge rafineeritud suhkruga on kordades madalam. Tähelepanu oleme pööranud ka pakendile, mis on suures ulatuses biolagunev.
Meid innustab võimalus anda panus tervislikuma ning paremini maitsva maailma loomisesse.
Ikka parema elukvaliteedi nimel. Südamest südamesse!