Erinevalt levinud arusaamast, et tooršokolaad on miskit jõulist ja mõrudat, oleme loonud tootesarja ja retseptid, mis suudavad selle müüdi oma pehmuse, siidisuse ja maitsenüanssidega nüüdsest kummutada.
Kõik Roosiku šokolaadid on valminud unikaalsete retseptide alustel. Ostame võõrsilt sisse vaid kakaotooraine, mille peenestame koos kohalike marjade, pähklite ja teiste koostisosadega siidiseks šokolaadiks. Kuna kasutame vaid kuumtöötlemata (röstimata) kakaotooret, siis jälgime ka omaltpoolt, et toote temperatuur üheski tootmisetapis ei ületaks 45ºC kraadi, millega tagame, et tootes säilib maksimaalselt kehale kasulikke ühendeid.
Marjadega šokolaadidesse on lisatud kohalikke mahedaid marju (mustikas, pohl, mustsõstar, vaarikas). Kõik marjad on enne šokolaadi lisamist külmkuivatatud, sest nii säilivad marjades sisalduvad kasulikud ained ja vitamiinid kõige paremini. Huvitav fakt on ka see, et ühe šokolaadi tegemiseks läheb marjade originaalkaalus rohkem marju, kui šokolaad ise kaalub. 77g mustikašokolaadi tegemiseks kulub ca 90g mustikaid.
Lisaks kannab kogu Roosiku šokolaadivabriku sortiment mahemärgistust ning on ühtlasi ka laktoosi- ja gluteenivaba. Magustajaks meie toodetes on kookosõiesuhkur, mille glükoosiindeks (GI) võrreldes valge roosuhkruga on kordades madalam. Tähelepanu oleme pööranud ka pakendile, mis on suures ulatuses biolagunev.
Meid innustab võimalus anda panus tervislikuma ning paremini maitsva maailma loomisesse.
Ikka parema elukvaliteedi nimel. Südamest südamesse!